Vårterminen 2022

Tisdagsyoga i Storvreta

Tisdagar 11/1-10/5 kl 9.00-10.15. (16 ggr, Uppehåll vecka  8 och 15)
Kostnad: 2640 kr

Rabatt: Kostnad är 2400 kronor om du anmäler dig senast 19/12 (gäller vid betalning via bankgiro).
Plats: Kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53.
Anmälan: Senast 7/1 till maria@mariayogastund.se

Länk till Facebook-event för kursen

https://fb.me/e/9IbLs2m3S

Denna yoga har MediYoga som bas, men vi kliver något utanför det exakta recept som är för att yogan ska få kallas just MediYoga.
Du behöver inga förkunskaper. Yogan utförs till största delen sittande eller liggande och du praktiserar yogan utifrån dina egna förutsättningar.

Vi håller till i kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53. Inspelad online-möjlighet att ta igen missat pass kommer att finnas på youtube. Du kommer således att ta tillgång till passet att utföra flera gånger i veckan om du önskar.


Covid-19-information
Folkhälsomyndighetens riktlinjer och Pandemilagen är självklart gällande. Information kring denna kurs kan således komma att behöva justeras vid behov. Vi följer de rekommendationer som gäller, håller avstånd (i salen finns gott om utrymme att placera ut mattorna med tillräckligt avstånd), stannar hemma vid minsta symtom.


Måndagsyoga i Storvreta, Yoga vid stress och utmattning

Måndagar 17/1-28/3 kl 18.30-19.45. (10 ggr, uppehåll v 8)
Kostnad: 1750 kronor. 
Plats:  Kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53.
Anmälan: Senast 13/1 till maria@mariayogastund.se

Många lever idag ett alltför stressigt liv där fokus ofta ligger på att göra och prestera. Livet rullar på med många stressorer och vi kanske inte tar de där stunderna då vi stannar upp och pausar. De så viktiga stunderna när vi lyssnar in oss själva och våra behov, prioriterat oss själva, och skapar utrymme för återhämtning.

Denna yoga har MediYoga som bas, och fungerar mycket bra vid just stress och utmattning. Den passar dig som önskar få in mer lugn och harmoni i tillvaron och vill jobba med att skapa en mer behaglig balans i livet.
Yogan utförs till största delen sittande på yogamatta eller på stol, delar av passet liggande. Alla moment går att anpassa så de passar just dig utifrån dina förutsättningar. Inga förkunskaper behövs.
Kärnan i MediYoga är att skapa balans i kroppen: fysiskt, emotionellt och mentalt. MediYoga stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. MediYogan bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Det är en yogaform med fokus på hela människan, både på det fysiologiska och på människan som energivarelse. Denna yoga har MediYoga som bas, men vi kliver något utanför det exakta recept som är för att yogan ska få kallas just MediYoga. Olika tekniker ingår (fysiska postitioner, handpostioner, mantran, avslappning och meditation bland annat) som tillsammans bidrar till helhetsupplevelsen.

Vi håller till i kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53. Inspelad online-möjlighet att ta igen missat pass kommer att finnas på Youtube. Du kommer således att ta tillgång till yogan att utföra flera gånger i veckan om du önskar.
Covid-19-information
Folkhälsomyndighetens riktlinjer och Pandemilagen är självklart gällande. Information kring denna kurs kan således komma att behöva justeras vid behov. Vi följer de rekommendationer som gäller, håller avstånd (i salen finns gott om utrymme att placera ut mattorna med tillräckligt avstånd), stannar hemma vid minsta symtom. Handtvätt före och efter pass

Länk till Facebook-event om kursen.
https://fb.me/e/1hGWIKdFx


Prova MediYoga

I mån av plats går det bra att komma till pågående kurs i MediYoga för att prova. Kontakta mig om du önskar göra det.

Praktisk information yoga i Storvreta

Plats

Kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53, Storvreta

Några parkeringsplatser finns bredvid lokalen. Buss 115, hållplats Vintergatsvägen.


Anmälan och betalning

Anmäl dig till: maria@mariasyogastund.se

Anmälan är bindande eftersom det är begränsat antal platser

Jag skickar ut faktura för kursen när du fått bekräftat att plats finns. Betalning önskas via bankgiro (uppge namn och tid för passet)

Förhinder och ta igen, Yoga online

Skicka ett mail  vid förhinder. Om jag blir sjuk vid något tillfälle förlänger jag terminen på samma veckodag samma tid. Missat tillfälle kan  tas igen online på youtube.  Du som går yogakurs hos mig får tillgång till passet online och kan göra det hemma när det passar dig. Möjlighet till att ta igen missat pass finns således att göra när du vill och flera gånger i veckan.

Inför passet

Yoga gärna i sköna kläder som känns bekväma att röra dig i

Ta med yogamatta och filt till vilan

Undvik att äta en större måltid timmarna innan passet

Sätt telefonen på ljudlös och utan vibration under passet så att vi alla får en skön ostörd yogastund

Respektera tystnaden under passet

Praktisera yogan utifrån din kropp och dina egna förutsättningar
Vänligen kom till klassen i tid så vi kan starta på utsatt tid.

Det går bra att betala med Actiway
bild actiwayloggapng