Vårterminen 2021

Kortkurs i Seasonal yinyoga Uppsala, torsdagar

Under maj-juni erbjuder jag en kortkurs på 6 tillfällen i Uppsala på Uppsala yogaskola. 

Torsdagar 13/5 - 17/6 kl 19.00-20.30 
För mer information och bokning:
https://www.facebook.com/events/874826136695966/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_histor...

https://uppsalayogaskola.se/
Yin skosnre med ena armen upp mot taketjpg


Kortkurs i yoga vid stress och utmattning

Måndagar: 31/5-21/6 kl 18.30-19.45 (4 ggr)
Kostnad: 700 kr

Anmälan senast 27/5

Denna yoga har MediYoga som bas, och passet är specifikt framtaget för att passa bra vid just stress och utmattning. Yogan utförs till största delen sittande på matta på golvet eller på stol, delar av passet liggande. Alla moment går att anpassa så de passar just dig utifrån dina förutsättningar. Inga förkunskaper behövs. Det är en mjuk och skonsam yogaform och stort fokus läggs på andetaget, att lyssna inåt och hitta kontakten med sig själv.

Vi håller till i kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53 i Storvreta. Inspelad online-möjlighet att ta igen missat pass kommer att finnas på youtube. Du kommer således att ha tillgång till passet att utföra flera gånger i veckan om du önskar.

Kortkurs i MediYoga tisdag fm maj-juni, Storvreta

Tisdagar: 18/5 – 22/6 kl 9.15-10.30

6 tillfällen, 900 kronor

Yogan är i kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53. Vi följer självklart gällande Pandemilag och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Du får tillgång till ett inspelat online-pass på Youtube som ger dig möjlighet att ta igen missat pass. Det kommer finnas tillgängligt så du kan utföra yogan flera gånger i veckan om du önskar. Om jag behöver vara hemma pga lätta symtom blir yogan online via Google meet och om restriktionerna blir än mer skärpta kan yogan komma att gå över till enbart online.Höstterminen 2021

Yoga i Storvreta

Tisdagar 17/8- 30/11 kl 9.00-10.15. (Uppehåll vecka 44, 15 ggr)
Kostnad: 2475 kr

Rabatt: Kostnad är 2250 kronor om du anmäler dig senast 20/6. 

Anmälan senast 9/8. Betalning via bankgiro senast 15/8.

Denna yoga har MediYoga som bas, men vi kliver något utanför det exakta recept som är för att yogan ska få kallas just MediYoga. 
Du behöver inga förkunskaper. Yogan utförs till största delen sittande eller liggande och du praktiserar yogan utifrån dina egna förutsättningar.

Vi håller till i kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53. Inspelad online-möjlighet att ta igen missat pass kommer att finnas på youtube. Du kommer således att ta tillgång till passet att utföra flera gånger i veckan om du önskar.


Covid-19-information
Folkhälsomyndighetens riktlinjer och Pandemilagen är självklart gällande. Information kring denna kurs kan således komma att behöva justeras vid behov. Vi följer de rekommendationer som gäller, håller avstånd (i salen finns gott om utrymme att placera ut mattorna med tillräckligt avstånd), stannar hemma vid minsta symtom. I lokalen får max 7 deltagare delta. En person får vistas i hallen i taget. Invänta därför tills det är tomt i hallen innan du kliver in.
Handtvätt före och efter pass


Seasonal yinyoga Storvreta

Just nu finns ingen pågående kurs i yinyoga i Storvreta. Är du intresserad av yinyoga kan du alltid kontakta mig för en intresseanmälan eller om du vill bli tillagd på maillista för att få information om aktuella kurser.
Prova MediYoga

I mån av plats går det bra att komma till pågående kurs i MediYoga för att prova. Kontakta mig om du önskar göra det.

Praktisk information yoga i Storvreta

Plats

Kvarterslokalen på Vintergatsvägen 53, Storvreta

Några parkeringsplatser finns bredvid lokalen. Buss 115, hållplats Vintergatsvägen.


Anmälan och betalning

Anmäl dig till: maria@mariasyogastund.se

Anmälan är bindande eftersom det är begränsat antal platser

Jag skickar ut faktura för kursen när du fått bekräftat att plats finns. Betalning önskas via bankgiro (uppge namn och tid för passet)

Förhinder och ta igen, Yoga online

Skicka ett mail  vid förhinder. Om jag blir sjuk vid något tillfälle förlänger jag terminen på samma veckodag samma tid. Missat tillfälle kan  tas igen online på youtube.  Du som går yogakurs hos mig får tillgång till passet online och kan göra det hemma när det passar dig. Möjlighet till att ta igen missat pass finns således att göra när du vill och flera gånger i veckan.

Inför passet

Yoga gärna i sköna kläder som känns bekväma att röra dig i

Ta med yogamatta och filt till vilan

Undvik att äta en större måltid timmarna innan passet

Sätt telefonen på ljudlös och utan vibration under passet så att vi alla får en skön ostörd yogastund

Respektera tystnaden under passet

Praktisera yogan utifrån din kropp och dina egna förutsättningar

Det går bra att betala med Actiway
bild actiwayloggapng