För företag

Om du önskar ge dina anställda möjlighet att ta del av yogans positiva effekter är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag kan komma till Uppsala, Storvreta eller närliggande område.

 

Du kanske arbetar på en arbetsplats med höga sjukskrivningstal på grund av stress och vill använda yoga som en del i att minska stressen?

Du kanske vill erbjuda yoga för dina anställda som en del av friskvårdsarbetet eller förebyggande arbete mot stress? Yoga har i studier visat många positiva effekter för hälsan vid stress.

Yoga kan också hjälpa till att förhindra fysiska besvär som kan uppstå av mycket stillasittande eller monotont arbete.


Jag  kommer gärna till ditt företag och leder yoga!  Kontakta mig och berätta vad du önskar för dina anställda så hittar vi en lösning utifrån era behov. 

Pris: Kontakta mig för pris


Marias yogastund har f-skattsedel.

Samarbeta

Är du nyfiken på att samarbeta med mig?

Du kanske har en verksamhet som du tror skulle kunna vara ett fint komplement till yoga. Vill du ordna workshops, retreats eller annat spännande tillsammans?

Du kanske har en yogastudio dit du vill att jag kommer och håller i yoga?
Eller samarbeta via sociala medier.

Hör av dig, jag är ivrig att höra om ditt!

Omdöme från deltagare i arbetslag

"Vårt arbetslag hade turen att boka Maria för Sensing Yoga på kort varsel och var väldigt nöjda. Vi blev alla positivt överraskade över hur mycket vi gick ner i varv och vi har även använt övningarna efter passet. Själv tyckte jag mycket om känslan av att få i sig mycket syre för att snabbt piggna till och kunna fokusera. Det har jag användning i min roll som rektor på förskolan. Tack Maria för ditt pedagogiska sätt att förklara övningarna, vi kunde lätt följa och slappna av med dig. "