Yogakurser online

Här finner du de förinspelade yogakurser som jag erbjuder. Samtliga kurser ligger på Youtube och vid köp får du en länk där du hittar klasserna.


Yoga Nidra och avslappning online

Onlinekursen ”Yoga Nidra och avslappning online” innehåller åtta olika inspelade Yoga Nidra och en inspelad djupavslappning. Som introduktion medföljer också en film om Yoga Nidra och en film om Sankalpa (som är en viktig del i Yoga Nidra) med i paketet. De två filmerna ger dig grundläggande information som är bra att ta del av innan du lyssnar på Yoga Nidra.

 

Låter det härligt?

Kursen kostar 550 kronor och du får tillgång till materialet från köp till och med hela 2024. Skicka ett mail till maria@mariasyogastund.se om du vill ta del av erbjudandet , meddela fakturaadress vid beställning. 

Klasserna ligger på Youtube så du kan lyssna hur ofta du vill. När din betalning är betald via bankgrio kommer ett mail med länkar till de olika inspelningarna. Rabatterat pris gäller enbart vid bankgrio-betalning.

Onlinekurs Sensing Yoga

Förinspelade klasser i Sensing Yoga som ett paket. Du får tillgång till klasserna tom maj 2024! Kostnad 475 kronor. För dig som går kurs med mig på plats är priset endast 200 kr! Du beställer paketet via mail till maria@mariasyogastund.se. Meddela fakturaadress i samband med anmälan.

Online-paketet innehåller 9 stycken inspelade Sensing Yogaklasser i varierande längd. Du får tillgång till klasserna och kan göra dem hur ofta du vill till och med maj 2024!
Innehåll: -4 st ca timmes-långa yogaklasser för hela kroppen.
-”Hållen” –en stående 20-minuterssekvens för att hitta kontakt med sin inre avslappnade hållningskedja och träna sig i att släppa på stress och spänningar i de ytliga musklerna.
-En kortare sekvens för att släppa på stress och spänningar och återända med ny energi.
-En vilsam, mer stilla stund att landa i sig själv, hitta kontakten och närvaron i kroppen.
-En somatisk klass för höfterna.
-En 40-minuters yogaklass

Onlinekurs "Vinterns yinyoga"

Välkommen att ta del av ”Vinterns yinyoga” som ett digitalt paket där du får tillgång till förinspelat material som syftar till att stärka både kropp och sinne under vintern.

Online-paketet innehåller följande inspelningar:

-4 yogaklasser i varierande längd- En klass för mod, En klass för stillhet och ett par kortare yogaklasser för återhämtning och påfyllning av energi.

-En stund att landa i andetaget

-Vinterns Yoga Nidra (”yogisk sömn”)

-Guidad djupavslappning

-Ett par kortare informationsfilmer om yinyoga och ”Sankalpa” som är en del av Yoga Nidra

Paketet kostar 500 kronor och betalas via bankgiro. Du får tillgång till alla inspelningar från att din betalning är registrerad till och med februari 2025.

Vintern är en tid där det är bra för oss att vända uppmärksamheten inåt. En tid då det stärker oss om vi skapar utrymme för återhämtning, stillhet och tid för reflektion. I Seasonal Yinyoga anpassas yogan efter årstiderna utifrån tänket att våra behov skiftar relaterat till årstiden.

Yinyoga är en lugn, meditativ form av yoga där kroppen får vila in i positionerna med stöd av olika tillbehör (filtar, kuddar, bolster) och på så vis kunna nå en djup avslappning. V i stannar lite längre i varje position, (upp till flera minuter), och kommer på så vis in i en stretch där vi kan släppa på djupt liggande stress och spänningar, öka flexibiliteten och rörligheten.

Låter det intressant? Maila din beställning till maria@mariasyogastund.se. Meddela samtidigt vilken adress som ska stå på fakturan.

Tonårsyoga - onlinekurs

Denna kurs i Tonårsyoga innehåller förinspelade sekvenser som ligger på Youtube. Du får tillgång till kursen och kan yoga hur ofta du vill. För att yogan ska vara lättillgänglig för dig och kanske kunna bli av ofta så är många av filmerna ganska korta (men även ett par lite längre sekvenser). Kursen är upplagd så att det lätt ska gå att kombinera ihop flera av sekvenserna för de stunder då du har möjlighet att yoga en längre stund.

Du får tillgång till totalt 11 filmer:

- Två olika informationsfilmer om tonårsyoga där du får veta allt du behöver inför att komma igång med yogan, men också lite om hur yogan påverkar och varför det är bra att yoga under tonåren.

- Två filmer med andningsövningar

- ”Solens hälsning”-En lite kortare flödande sekvens.

- En halvtimmes yogaklass där vi får med hela kroppen.

- En yogaklass med fokus på axlar, skuldror, bröstkorg.

- En kort sekvens då vi ”skakar loss” för att släppa på stress, spänningar och få fart på energin och flödet i kroppen.

- En film med ”Havening”- en teknik som fungerar lugnande och avslappnande.

- Två olika avslappningsfilmer- En muskulär avslappning och en guidad djupavslappning.

 

Allt detta får du för 475 kronor. Du kommer ha tillgång till yogan under hela din tonårstid och eventuellt längre.

Skicka ett mail till maria@mariasyogastund.se. Meddela vilken fakturaadress fakturan ska gå till samt till vilken mailadress kursen skall skickas. När fakturan är registerad kommer ett mail med länk till filmerna på Youtube.